Prefectul Baisanu ii atrage atentia presedintelui CJ asupra „gastilor de interese”


Intră acum și în grupul de

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Baisanu, a multumit fostului presedinte al CJ Suceava, Gavril Mîrza, pentru activitatea depusa timp de trei mandate în aceasta functie, aratând ca acesta a reusit sa faca multe lucruri bune si a urat succes noii conduceri a institutiei. „Sa luam bun ce a fost facut si sa ducem mai departe si sa reparam ce nu a fost asa cum ne doream”, a spus prefectul Baisanu.

Acesta l-a avertizat însa pe Gheorghe Flutur asupra „gastilor de interese”, care vor încerca sa se apropie de institutie, lasând sa se înteleaga faptul ca are deja informatii în legatura cu acest mod de a face afaceri a multor firme din Suceava. „Sunt gasti de interese, cu indivizi foarte abili, care mânuiesc foarte bine oportunitatile si posibilitatile si trec dintr-o parte în alta, urmarind propriile interese”, a spus Alexandru Baisanu, uitându-se prin sala, si la consilierii puterii si la cei ai opozitiei.  

În finalul primei sedinte, presedintele nou ales al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a multumit fostului presedinte al institutiei, Gavril Mîrza, pentru activitatea depusa, aratând ca luptele politice „au trecut”. „Dincolo de luptele politice suntem în masura sa îmbracam haina administratiei pentru judet. Au trecut luptele politice, vom trece peste orgolii, patimi politice, ca sa le fie bine sucevenilor”, a mai spus Gheorghe Flutur. 


Intră acum și în grupul de