Cheile de la biroul presedintelui CJ au trecut in mainile lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, ce este consilier judetean, cel putin pâna dupa alegerile parlamentare ce urmeaza, a anuntat sâmbata, ca vechiul Consiliu Judetean si-a încetat activitatea dupa constituirea noului CJ si l-a invitat pe noul presedinte al institutiei, Gheorghe Flutur, sa preia biroul. Acesta a spus ca îsi pune „experienta la dispozitie pentru a sprijini activitatea noului Consiliu Judetean” si a aratat ca este necesar sa fie grabite lucrarile în cadrul proiectului judetean „Suceava-utilitati si mediu la standarde europene”, pe care a reusit sa-l înceapa si pe care l-a intitulat „probabil proiectul vietii mele”. Totodata, Gavril Mîrza l-a încurajat pe noul presedinte al CJ Suceava sa actioneze pentru descentralizarea administratiei publice, aratând însa ca în administratie, atunci când esti ministru, vrei sa concentrezi institutiile în subordinea ministerului, iar când conduci o institutie publica locala, doresti descentralizarea.

La finalul primei sedinte a CJ Suceava, fostul presedinte, Gavril Mîrza, l-a invitat în biroul presedintelui pe Gheorghe Flutur, pentru a-i înmâna într-un cadru oficial „puterea judeteana”. De altfel, Gheorghe Flutur a si spus la un moment dat, mai în gluma mai în serios, ca de fapt i s-au înmânat „cheile judetului”. Momentul primirii cheilor de la biroul presedintelui CJ a fost, poate, unul dintre momentele de glorie ale lui Gheorghe Flutur din momentul în care a intrat oficial în „lupta” cu Gavril Mîrza.

Mai trebuie precizat ca cei doi lideri au discutat timp de mai bine de 5 minute în spatele usilor închise, fara a declara nimic dupa… 


Intră acum și în grupul de