Activitatea pe primele 5 luni a Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu, situeaza Suceava pe locul 5 in tara


Intră acum și în grupul de

În urma analizei activitatii pe primele 5 luni ale acestui an al celor 43 de comisariate judetene de mediu din tara, efectuata de Comisariatul General, Garda de Mediu Suceava ocupa un onorabil loc 5, dupa Bucuresti, Dolj, Arad si Ilfov. Totusi, comisarul-sef al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a declarat luni, în cadrul unei conferinte de presa, ca nu este foarte multumit, Suceava putând ocupa un loc si mai sus în clasament. „Suceava nu sta foarte bine la controalele planificate la marile societati. Este singurul capitol la care suntem mai în urma. Dar avem si o scuza, unii dintre marii agenti reducându-si activitatea sau chiar si-au închis portile, cum este cazul firmei Akrom Akal. Ne-am dus mult pe controalele tematice si sesizari”, a precizat Constantin Harasim.

În primele 5 luni ale anului, Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu Suceava a aplicat un numar de 141 sanctiuni, din care 79 de amenzi si 62 de avertismente, valoarea totala a amenzilor fiind de 788.550 lei.

Potrivit centralizatorului privind activitatea Comisariatelor Judetene ale Garzii de Mediu din tara, judetul Neamt se afla pe locul 15, judetul Bacau pe 17, judetul Botosani pe locul 19, judetul Iasi pe locul 23, judetul Vaslui pe locul 32. 


Intră acum și în grupul de