Serviciile de pompieri de la Brodina si Forestind, calificate la etapa interjudeteana a concursurilor profesionale


Intră acum și în grupul de

Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Brodina si Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al societatii Forestind vor reprezenta judetul Suceava la etapa interjudeteana a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta ce va avea loc la Vaslui. Potrivit Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, duminica, pe Stadionul din Boroaia s-a desfasurat etapa judeteana a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta, concurs organizat de catre ISU Suceava.

La startul acestei competitii s-au prezentat 13 echipaje, respectiv Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Bosanci, Brodina, Cacica, Dorna Candrenilor, Dolhasca, Liteni, Salcea si Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta ale societatilor Forestind, Aeroportul Salcea, Omni Market, Termica si Rulmentul.

Concursul a constat în sustinerea a trei probe – stafeta, pista de îndemânare si viteza, precum si dispozitivul de interventie.

La Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta, locul I a fost obtinut de S.V.S.U. Brodina, locul II  – S.V.S.U. Bosanci, locul III  – S.V.S.U. Cacica.

În ce priveste Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta, pe primul loc s-a clasat S.P.S.U. Forestind, pe locul doi S.P.S.U. Termica, iar pe locul trei S.P.S.U. Omni Market.

Primii clasati vor participa la faza interjudeteana ce va avea loc în perioada urmatoare la Vaslui.

Câstigatorii au fost rasplatiti cu diplome, cupe si premii.


Intră acum și în grupul de