Fără permis de conducere, un tânăr din Sucevița s-a urcat la volanul unei mașini în stare de ebrietate şi a distrus gardul unei gospodării

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sucevița, s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „distrugere”, fiind depistat de polițiști după ce a distrus cu autoturismul gardul unei locuințe.

Potrivit IPJ Suceava, duminică seara, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112, de o femeie de 55 de ani, din comuna Sucevița, despre faptul că un tânăr de 24 de ani, din localitate, i-a distrus cu autoturismul gardul locuinței, după care a plecat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat abandonat un autoturism avariat și fără plăcuțele de înmatriculare. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, tânărul a fost identificat pe raza comunei Sucevița”, arată sursa citată.

Polițiștii au precizat că tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.