Fără permis de conducere, un tânăr din Sucevița s-a urcat la volanul unei mașini în stare de ebrietate şi a distrus gardul unei gospodării

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sucevița, s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „distrugere”, fiind depistat de polițiști după ce a distrus cu autoturismul gardul unei locuințe.

Potrivit IPJ Suceava, duminică seara, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112, de o femeie de 55 de ani, din comuna Sucevița, despre faptul că un tânăr de 24 de ani, din localitate, i-a distrus cu autoturismul gardul locuinței, după care a plecat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat abandonat un autoturism avariat și fără plăcuțele de înmatriculare. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, tânărul a fost identificat pe raza comunei Sucevița”, arată sursa citată.

Polițiștii au precizat că tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 

loading...