FC Cetatea : Cetatea, la primul antrenament al verii


Intră acum și în grupul de

Forfota mare luni, pe culoarele Stadionului Areni. Dupa o pauza de trei saptamâni, jucatorii Cetatii au revenit la antrenamente. Juniori sau veterani ai gazonului, cu totii au pasit pragul vestiarului, gata de o prima repetitie înaintea spectacolului de la matineu. În culise, tinuta de strada devine o amintire, se deschid genti cu echipamente, se desprind ghete din cui, se deapana ultimele impresii din vacanta.

Cu o privire de ansamblu se numara intrusii. Sunt sapte: Mihai Luca (FC Vaslui), Claudiu Streinu (Juventus Falticeni), Mihai Filip (FC Botosani), Denis Galiarschi (Politehnica Chisinau), Alexei Casian (Dinamo Bender), Vasile Tugutki (Besiktas Chisinau), Mihai Gurita (liber de contract), unii transferati definitiv, altii ca sa sustina probe de joc.

De la apelul antrenorilor Marian Pana si Florin Cristescu a absentat însa mijlocasul Ionel Celpan, asteptat sa soseasca la pregatiri în cursul zilei de astazi, precum si fundasul Dorel Bernard, învoit pâna la sfarsitul saptamânii.

În schimb, la primul antrenament al verii a luat parte Daniel Balan. Desi se afla sub contract cu echipa cipriota Aiki Larnaca, fundasul sucevean a primit acceptul conducerii clubului de pe Areni de a se antrena pentru o perioada scurta de timp alaturi de lotul “galben-albastrilor”. De exigenta antrenorului Marian Pana nu a scapat nici Florin Apetri. Mijlocasul Cetatii a fost nevoit sa se prezinte la reunire, chiar daca se casatorise cu doar doua zile în urma, astfel încât o mare parte din luna de miere o va petrece alaturi de colegii de echipa.

Ziua de luni a fost dedicata alergarilor usoare si exercitilor de strecing, stafful tehnic urmând sa mareasca treptat intensitatea si durata sedintelor de pregatire. Componentii lotului sucevean se vor pregati în localitate timp de doua saptamâni, pentru ca apoi sa efectueze un cantonament în una dintre statiunile statiunile din judet. 

Lotul prezent la reunire: Andrei Rohetki, Viorel Gheorghe, Mihai Luca – portari, Marian Nicolau, Constantin Ungureanu, Vladut Leuciuc, Ovidiu Halip, Razvan Breniuc, Claudiu Streinu, Vasile Tugutki, Mihai Filip – fundasi, Cristian Cojenel, Marius Onciu, Florin Apetri, Cristian Pandele, Andrei Ailenei, Vlad Stanescu, Alexandru Moldovan, Alexei Casian, Denis Galiarschi – mijlocasi, Vasilica Dicher, Tudor Homneac, Vespazian Colban, Bogdan Lupu, Mihai Gurita – atacanti.


Intră acum și în grupul de