FC Cetatea : Doi brazilieni veniti in probe la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Atât de cautati de echipele din Liga 1, fotbalistii sud-americani, brazilienii în special, sunt la mare cautare si în esalonul secund. Dupa Roberto, Tomaz, Dimas si Rodrigo, alti doi jucatori din “Tara cafelei” sunt gata sa îmbrace tricoul Cetatii Suceava.

Luni, la ora 12, în gara din Itcani, vicepresedintele galben-albastrilor, Gheorghe Boghian, i-a asteptat pe Tiago si Renato, cei doi fotbalisti cariocas care vor da probe de joc la Cetatea Suceava.

Originari din Sao Paulo, Tiago si Renato, au ajuns la Suceava la recomandarea mijlocasului brazilian de la Unirea Urziceni, Ricardo Gomez. Mai mult, Renato este fratele jucatorului sud-american de la Uriziceni. Imediat dupa ce a coborât din tren Renato a fost contactat telefonic de fratele sau care s-a interesat daca acesta a ajuns cu bine la Suceava.

În vârsta de 25, respectiv 27 de ani, cei doi jucatori vor intra sub comanda antrenorului Marian Pana, urmând ca ulterior, tehnicianul din Areni sa se decida daca îi va retine în lotul cu care Cetatea va aborda sezonul 2008-2009 din Liga a II-a. Tiago evolueaza pe postul de fundas central iar Renato este mijlocas.

Deocamdata principalul atu al lui Tiago si Renato este faptul ca ei sunt liberi de contract astfel ca pretentiile financiare nu ar fi prea mari spre deosebire de ceilalti brazilieni care au venit la Cetatea prin intermediul impresarului Traian Gherghisan.

De la gara Itcani, brazilienii au fost preluati de vicepresedintele Gheorghe Boghian care i-a pe dus pe jucatori la Casa Jenica urmând a intra în programul de pregatire al Cetatii.


Intră acum și în grupul de