FC Cetatea : Marian Pana- Nemultumit dar totusi optimist


Intră acum și în grupul de

La revenirea din concediu, Marian Pana s-a aratat nemultumit de incertitudinile care planeaza asupra clubului din Areni în ceea ce priveste pregatirea noului sezon competitional. Tehnicianul Cetatii este totusi optimist si crede ca toate problemele vor fi rezolvate dupa întâlnirea pe care o va avea cu primarul Ion Lungu si cu omul de afaceri Dan Ostahie.

“Mi-am dorit foarte mult ca la reunire sa avem toti jucatorii pe care îi doream. Din pacate, negocierile par sa se prelungeasca. Sunt optimist însa si cred ca dupa întâlnirea cu Dan Ostahie si cu domnul primar sa se lamureasca toate problemele. Din punctul meu de vedere este foarte clar: îmi doresc sa formez o echipa care sa lupte pentru promovare chiar daca nu acesta este obiectivul pentru urmatorul sezon. Nu voi accepta în niciun fel sa ne chinuim si sa luptam pentru salvarea de la retrogradare. Trebuie sa fim ajutati si sa avem toate conditiile care sunt necesare pentru performanta” , a declarat seful bancii tehnice a Cetatii.

În ceea ce priveste actualul lot, Marian Pana este sigur ca toti jucatorii pe care îi are sub comanda sunt motivati suficient, încât sa joace cât mai bine în noul campionat: “Este în interesul fiecaruia, indiferent de nume sau de altceva, sa joace bine. Cei mai tineri au ocazia sa se afirme pentru a ajunge în prima liga iar ceilalti sunt sigur ca îsi doresc sa îsi încheie cariera cât mai frumos”. 


Intră acum și în grupul de