HANDBAL : Alin Sania vede Universitatea Suceava in semifinalele Cupei Challenge!


Intră acum și în grupul de

Proaspat calificat la CM 2009 din Croatia, Alin Sania se afla în aceste zile la Suceava. Campion national si câstigator al Cupei României în acest an, stelistul Sania a spus ca este pregatit pentru sustinerea examenului de licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” – Suceava. „Am tinut în permanenta legatura cu unii jucatori de la Universitatea Suceava care m-au ajutat sa fiu la curent cu tot ceea ce aveam nevoie” a declarat Sania.  

Interul stânga al nationalei României spune ca anul 2008 este pâna acum unul perfect pentru el. „Am câstigat campionatul si Cupa României, voi juca cu Steaua în Champions League, cu nationala la Campionatul Mondial din Croatia si ma voi casatori” a precizat jucatorul formatiei Steaua MFA Bucuresti.

Deja câstigator al Cupei Challenge în 2006, Alin Sania crede ca Universitatea Suceava va avea un parcurs foarte bun la debutul într-o cupa europeana. Mai mult, el a spus ca echipa antrenata de Petru Ghervan ar putea ajunge în semifinalele competitiei.

În ceea ce priveste grupa României de la CM 2009, Sania a spus ca ar fi preferat ca nationala sa joace cu Germania si nu cu Franta, echipa pe care o considera mai puternica în acest moment.


Intră acum și în grupul de