Nu s-a mai intors la domiciliul sau din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni îl cauta pe BAHNEAN IOAN, în vârsta de 42 de ani, cu domiciliul în orasul Vicovu de Sus, judetul Suceava, ce nu a mai revenit acasa de pe data de 21 mai 2008. Potrivit IPJ Suceava, pe 19.05.a.c., cel în cauza a plecat din com. Straja, catre domiciliul din orasul Vicovu de Sus, iar la 21.05.a.c., a plecat cu o masina de ocazie catre com. Straja, fara a reveni la domiciliu.

Semnalmente : – înaltimea 1,60 – 1,65 m, greutatea 60 kg, constitutie astenica, tenul deschis, fata rotunda, parul castaniu – scurt , calvitie fronto – parietala, ochii verzi – mici, nasul mic – drept – nari departate – vârf turtit, gura mijlocie – comisuri liniare – buza inferioara groasa, barbia rotunda, urechile mari – lob lipit – pavilion departat.

Îmbracaminte : – blue jeans – culoare neagra, pulover – culoare neagra cu o dunga alba în zona pieptului, sapca – culoare neagra, pantofi – nu se cunoaste culoarea.

Persoanele care pot da relatii cu privire la disparut, sunt rugate sa sune la telefon 0230 / 203161 si 0230 / 203165 sau sa ia legatura cu orice unitate de politie. 


Intră acum și în grupul de