Un șofer din Izvoarele Sucevei a murit după ce a depășit într-o curbă și a intrat într-o autoutilitară. Un pasager și șoferul autoutilitarei au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din comuna Izvoarele Sucevei a murit, joi, iar două persoane au fost rănite, după ce a intrat într-o depășire într-o curbă pe un drum din Paltinu și a lovit frontal o autoutilitară care venea din sens opus.

Astfel, potrivit cercetărilor Poliției Județene Suceava, un bărbat de 51 de ani din Izvoarele Sucevei, Vasile Marocico, a condus un autoturism SAAB, cu volan pe partea dreapta, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, în satul Paltin, din direcţia comunei Ulma spre comuna Straja și s-a angajat în depăşirea unui autoturism AUDI A4, într-o curbă la dreapta, cu vizibilitate redusă şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani din oraşul Cajvana, care circula din sens opus.

În urma impactului, șoferul SAAB a murit, iar o femeie, pasager în autoturism și șoferul autoutilitarei au fost răniți.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vicovu de Sus, un echipaj al S.M.U.R.D. şi un echipaj al ambulanţei  au acordat primul ajutor victimelor, iar echipajul de ambulanţă a declarat decesul șoferului.

 


Intră acum și în grupul de