Țigări de contrabandă găsite de polițiști în autoutilitara unui bărbat din Câmpulung Moldovenesc, în urma unui control în trafic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, după ce polițiștii din localitate au descoperit circa 2.000 de ţigarete în autoutilitara pe care o conducea, în urma unui control în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 14, un echipaj de poliție din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe str. Alexandru Bogza, a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unei autoutilitarei.

Astfel, în autoutilitara condusă de un bărbat de 41 ani, din localitate, polițiștii au găsit, în interiorul habitaclului, o cutie din carton în care se aflau 2000 bucăţi ţigarete de provenienţă extracomunitară şi  Duty-Free.

„Fiind întrebat cu privire la proveniența țigaretelor cel în cauză a declarat că nu deține documente de proveniență. Cele 2000 bucăţi ţigarete cu o valoare de piață de circa 1200 lei au fost ridicate în vederea confiscării”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de