Gheorghe Flutur reamenajeaza biroul de presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Mobilierul din biroul presedintelui Consiliului Judetean Suceava va fi reconditionat.  Noul presedinte al institutiei, Gheorghe Flutur, doreste o reamenajare a biroului si o mobila cu o culoare mai deschisa, cea existenta fiind de culoare neagra. El a aratat ca doreste ca biroul în care lucreaza sa fie „mai luminos”. „Doresc un birou mai spatios, mai luminos, primitor si ergonomic”, a spus Flutur, precizând însa ca nu este de acord cu usile capitonate. „Nu sunt de acord cu usi duble, capitonate. Seamana a institutie închisa si netransparenta”, a afirmat presedintele CJ Suceava. Flutur a mentionat ca mobila va fi refolosita urmând doar sa fie reconditionata, iar peretii vor fi revaruiti.

      Miercuri dimineata din cabinetul presedintelui CJ Suceava au fost scoase toate elementele de mobilier, inclusiv mocheta, urmând ca cele doua încaperi ale acestui cabinet sa fie redecorate. Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca pâna se finalizeaza amenajarea biroului sau va sta „în gazda” în biroul vicepresedintelui institutiei, Vasile Ilie. Flutur a subliniat ca atât pentru el cât si pentru vicepresedintii CJ Suceava, „biroul” va fi judetul.

      Când a fost ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur a schimbat mobila din birou, cu una mai veche aflata în conservare, care a fost reconditionata.
 

 


Intră acum și în grupul de