Programe de studii de masterat atractive la Catedra de Filosofie, Stiinte Sociale si Politice, din Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând cu anul universitar 2008-2009, catedra de Filosofie, Stiinte Sociale si Politice, din cadrul Facultatii de Istorie si Filosofie, a Universitatii din Suceava organizeaza câteva dintre cele mai atractive programe de studii masterale din Romania, a anuntat, miercuri, pro. univ. dr. Viorel Guliciuc, din cadrul acestei catedre.

El a spus ca unul dintre programe este „Consiliere si administrare Resurse umane (Managementul Resurselor Umane)”, al carui  director este  prof. univ. dr. Emilia Guliciuc; un altul este „Studii globale. Cultura si comunicare”, cu director  prof. univ. dr. Viorel Guliciuc, si „Etica organizationala si audit etic”, al carui director este  prof. univ. dr. Tudor-Sorin Maxim.

Universitarul sucevean a mentionat ca si cursurile de specializare propuse sunt la fel de interesante.

Astfel, sunt propuse cursuri de specializare pe domeniul  Managementului resurselor umane – director: prof. univ. dr. Emilia Guliciuc,  Tehnici de dezvoltare a creativitatii pentru personalul agentilor economici si / sau cadrele didactice din învatamânt – director: prof. univ. dr. Viorel Guliciuc

Totodata, se organizeaza cursuri de perfectionare pentru personalul agentilor economici si / sau cadrele didactice din învatamânt cum ar fi „Dezvoltare personala (Leadership si /sau Comunicare pentru personalul agentilor economici si / sau cadrele didactice din învatamânt) – director:  lector univ. dr. Bogdan Popoveniuc

Membrii Catedrei de Filosofie, Stiinte Sociale si Politice sunt hotarâti sa vina în întâmpinarea absolventilor de studii universitare de lunga durata care nu se pot deplasa pentru cursuri la sediul central al Universitatii din Suceava, datorita specificului muncii pe care o desfasoara.

Astfel, acolo unde exista suficient de multi cursanti pe program, ar putea fi organizate formatii de lucru, ceea ce presupune organizarea unor astfel de formatii în Bistrita, Botosani, Focsani, Piatra Neamt sau Vaslui.

Cursurile se vor desfasura modular si intensiv în trei pâna la cinci perioade de o saptamâna pe semestru.

Admiterea la cursurile de masterat va avea loc în doua sesiuni,   14 – 25 iulie 2008 si 3 – 29 septembrie 2008. Taxa de înscriere este de 100 de lei,  Taxa de scolarizare Masterat de 1850 lei/an,   Taxa de scolarizare Specializare de 1500 lei/an,   iar Taxa de scolarizare Perfectionare este de 800 lei/semestru.                                                                                                      

Relatii se pot obtine la numerele de telefon:  0230/216147 INT. 108  si 117    sau   0746487411. 


Intră acum și în grupul de