Acasă Actualitate Tata si fiica, implicati intr-un accident grav la Patrauti

Tata si fiica, implicati intr-un accident grav la Patrauti


Intră acum și în grupul de

 Un barbat din Patrauti a fost accidentat grav dupa ce  motocicleta cu atas pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism care   s-a angajat în depasirea vehiculului. Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 17.20, pe DJ 208V în interiorul localitatii Patrauti, Z. DUMITRU, de 55 de ani localnic, în timp ce conducea motocicleta cu atas marca DNEPR 11 din directia Patrauti spre DN2, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers la efectuarea virajului la stânga si a intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford Focus, condus de H. CLAUDIU de 30 de ani din municipiul Suceava, care s-a angajat în depasirea motocicletei.

      În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui Z. Dumitru si ranirea usoara a fiicei sale, Z.L., în vârsta 9 ani, pasagera în atasul motocicletei. Desi a necesitat 7-10 zile pentru vindecare, fetita nu a ramas internata.



      Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Datorita leziunilor suferite, conducatorul motocicletei cu atas nu a fost testat cu aparatul etilotest.

      Din primele cercetari a rezultat culpa comuna în producerea accidentului, proportia vinovatiei urmând a fi clarificata prin efectuarea unei expertize tehnice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version