Lemnele dintr-o semiremorca au trecut prin parbriz si au strapuns pieptul unui barbat


Intră acum și în grupul de

Un barbat a fost grav ranit dupa ce în urma tamponarii dintre un autotractor si o autoutilitara încarcata cu lemne, acestea au intrat prin parbriz. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.00, pe DJ 209 G în interiorul comunei Straja, B. Costica, în vârsta de 34 ani, din comuna Draguseni, judetul Botosani, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorca, datorita nepastrarii distantei regulamentare fata de autoutilitara cu semiremorca, condusa de B. Constantin, de 26 ani localnic, a intrat în coliziune cu aceasta, întrucât soferul autoutilitarei a frânat brusc pentru a evita impactul cu o bovina.

Semiremorca autoutilitarei era încarcata cu lemne, iar în urma impactului o parte din acestea au trecut prin parbrizul autotractorului, ranindu-l grav pe P. Gheorghe, de 50 de ani din orasul Saveni judetul Botosani, pasager în partea dreapta, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „plaga strapunsa torace” fiind operat de urgenta. Barbatul necesita pentru vindecare circa 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de