Apa s-a retras din gospodariile din Vatra Moldovitei si Moldovita


Intră acum și în grupul de

Cursul pârâului Palamania de pe raza comunei Vatra Moldovitei a fost stabilizat, podetul care asigura traversarea DJ 176 peste pârâu a fost decolmatat, aluviunile adunate pe partea carosabila au fost îndepartate, circulatia vehiculelor desfasurându-se în conditii normale, se precizeaza în nota de presa a IPJ Suceava. Fenomenele meteo înregistrate în ziua de 24 iunie a creat pagube în comunele Moldovita si Vatra Moldovitei.

IPJ Suceava mai anunta ca au fost remediate si avariile la reteaua electrica de catre angajatii E-ON, iar apele s-au retras din gospodariile oamenilor.

Ploile torentiale înregistrate marti seara în comunele sucevene Moldovita si Vatra Moldovitei au provocat inundarea a zece locuinte, a mai multor gospodarii, a unor drumuri comunale si întreruperea temporara a circulatiei trenului auto motor pe portiuni ale caii ferate Vama-Moldovita.  
Reamintim ca ploile torentiale însotite de scurgeri de pe versanti si cresterile debitelor cursurilor de apa au afectat localitatile Moldovita si Vatra Moldovita, iar echipele comandamentelor locale pentru situatii de urgenta sprijinite de grupe ale ISU Suceava, Jandarmeriei au intervenit pentru remedierea situatiei.


Intră acum și în grupul de