Falticeniul se pregateste sa imbrace haina de sarbatoare


Intră acum și în grupul de

Reunit în sedinta extraordinara Consiliul Local Falticeni a aprobat Programul „Zilele Municipiului Falticeni”, care se va desfasura în perioada 19 – 20 iulie 2008, în ziua de 20 iulie, fiind si Hramul de Sfântul Ilie, patronul spiritual al Falticeni-ului.

Sâmbata, 19 iulie 2008, în cadrul manifestarii „Nunta de aur” vor fi celebrate cuplurile care sarbatoresc 50 de ani de casnicie, la Biserica Sf. Ilie. Seara va fi dedicata muzicii tinere fiind programate spectacole ale unor artisti cunoscuti care vor evolua pe scena din centrul orasului.

Duminica 20 iulie 2008, se va desfasura o Procesiune ecumenica de Sf. Ilie, pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Piata „Nada Florilor” – Biserica Catolica – Biserica Adormirea Maicii Domnului – Parcul Prefecturii – Biserica Sf. Ilie. În partea a doua a zilei sunt programate doua spectacole folclorice. Seara se va încheia cu focuri de artificii.

Potrivit administratiei falticenene, numele artistilor care vor fi prezenti în cele doua zile de sarbatoare vor fi anuntate în timp util, dupa confirmarea invitatiilor lansate de Primaria Falticeni.  

Pentru organizarea actiunilor si evenimentelor programate, Consiliul Local Falticeni a aprobat alocarea de la bugetul local a sumei de 30.000 de lei, bugetul Programului „Zilele Municipiului Falticeni” urmând a fi completat din surse atrase din sponsorizari.


Intră acum și în grupul de