Tânăr din Cacica încătușat în trafic de polițiști, după ce soția lui a sunat la 112 să anunțe că bărbatul conduce mașina sub influența băuturilor alcoolice


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Cacica, a fost încătușat de polițiști, în noaptea de duminică spre luni, după ce soția lui în vârstă de 23 de ani a sunat la 112 să anunțe că bărbatul conduce mașina sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din Gura Humorului au reușit să oprească autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani pe DN 2E, în localitatea Vârful Dealului.

„Întrucât cel în cauză a încercat să se sustragă controlului, a fost imobilizat prin încătuşare, fiind condus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, unde, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de