Un tanar a decedat electrocutat in timp ce monta niste cabluri pe stalpii din orasul Liteni


Intră acum și în grupul de

Un barbat de 30 de ani ce facea parte dintr-o echipa ce monta cabluri TV si pentru servicii de internet în orasul Liteni a murit joi, electrocutat dupa ce a atins din greseala liniile electrice aeriene. În timpul montajului Vasile Marian Gatnean se afla pe stâlpul de joasa tensiune iar colegul sau V.A.C. , de 23 ani la baza scarii. Din neatentie a atins firele electrice moment în care s-a produs un arc electric, colegul sau fiind aruncat de lânga scara iar el a ramas peste firele electrice.

Incidentul s-a produs în jurul orei 15:26, la fata locului sosind o autospeciala de descarcerare, un modul SIAMUD si o autoscara mecanica, dar care au trebuit sa astepte peste o ora pâna la sosirea echipei E.On ce trebuia sa întrerupa alimentarea cu energie ca pompierii sa poata interveni si da jos trupul barbatului. Între timp a fost acordat primul ajutor colegului barbatului, care apoi a fost transportat la spital.

Vasile Marian Gatnean era casatorit si avea o fetita de 3 ani. La fata locului a ajuns si sotia acestuia, care si-a manifestat nemultumirea ca trupul sotului ei a trebuie sa setea atâta timp agatat, fiind tinta curiosilor.

Interventia s-a încheiat la ora 17:40.     


Intră acum și în grupul de