Proprietarii unor case din cartierul Europa riscă să rămână fără apă și canalizare. Primarul Sucevei: „Nu o să spargem strada după ce o asfaltăm”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, marți, în cadrul comandamentului săptămânal, că proprietarii de case din cartierul Europa care nu vor solicita branşarea locuințelor la reţelele apă și canalizare vor rămâne fără aceste utilităţi.

 

Primarul Sucevei a precizat că după asfaltarea străzilor din cartierul Europa spargerea carosabilului nu va fi permisă și a făcut un apel la proprietarii de case să solicite cât mai repede branșarea la rețelele de utilități.

„Mai avem încă vreo 10 persoane care nu s-au adresat la Primărie să facă branşamentele la apă şi canalizare. I-am căutat, le-am trimis notificări, însă o parte din ei sunt în străinătate. Au părinţi, fraţi, care se ocupă de acele investiții. O spun cu toată responsabilitatea, o să vină să facem branşamentele la apă după ce asfaltăm, dar nici într-un caz nu o să le mai dăm voie. Rog să vină la Primărie, acum cât nu este asfaltat, să solicite branșamentele la apă și canalizare. Repet, nu o să spargem strada după ce o asfaltăm”, a menționat primarul Ion Lungu.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de