Posturi de director rămase vacante în şapte unităţi de învăţământ din judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Posturi de director au rămas vacante în şapte unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava în urma desfăşurării probei de interviu organizată în cursul zilei de luni pentru numirea prin detaşare în interesul învăţământului în funcţiile de director şi director adjunct.

ISJ Suceava a publicat rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi la interviul pentru numirea prin detaşare în interesul învăţământului în funcţiile de director şi director adjunct din unităţi de învăţământ preuniversitar care au rămas neocupate în urma desfăşurării concursului din luna iulie.

La interviul pentru numirea prin detaşare în interesul învăţământului în funcţiile de director şi director adjunct din unităţi de învăţământ preuniversitar, desfăşurat în cursul zilei de luni, s-au înscris 30 de candidaţi, din care doi au optat pentru funcţii de director sau director adjunct în câte două unităţi de învăţământ diferite, iar dintre aceştia 3 candidaţi au fost declaraţi respinşi, 6 nu s-au prezentat la proba interviului, restul fiind declaraţi promovaţi.

După desfăşurarea interviului, au mai rămas vacante posturile de director din următoarele unităţi de învăţământ : Şcoala Gimnazială Breaza, Şcoala Gimnazială Drăgoieşti, Şcoala Gimnazială “Nicolae Labiş” Mălini, Grădiniţa cu Program Prelungit “Alba ca Zăpada” Vatra Dornei, Şcoala Gimnazială nr.1 Gura Humorului, Şcoala Gimnazială “Dimitrie Vatamaniuc” Suceviţa şi Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Mitropolitul Dosoftei” Suceava.

ISJ Suceava mai precizează că pentru cele şapte posturi de director rămase vacante cadrele didactice care solicită funcţia de director la una din unităţile de învăţământ menţionate, în conformitate cu capitolul IV din Nota MEN nr. 1836/DGMP/04.08.2017 privind numirea, în anul şcolar 2017 /2018, prin detaşare în interesul învăţământului,  vor depune o cerere la secretariatul Inspectoratului Şcolar Suceava până pe data de 23 august 2017.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de