Fotbal, Campionatul Municipal : Revine isi pastreaza titlul de campioana


Intră acum și în grupul de

Miercuri seara s-a tras cortina peste cea de-a saisprezecea editie a Campionatului Municipal de fotbal. Într-o atmosfera de sarbatoare si în fata a numerosi spectatori, mult mai multi decât în partidele din sezonul regulat, patru formatii s-au luptat pe terenul sintetic de la Conacul Domnesc pentru stabilirea podiumului din acest an.  

Revine – Rich Club 3 – 2

De la ora 19 a avut loc finala mare care a adus fata în fata pe campioana en-titre Revine, echipa patronata de Iliuta Trandafir si Rich Club, surprinzatoarea formatie a lui Bogdan Cristureanu. Daca în echipa celor de la Revine s-au regasit fosti divizionari A, precum Ovidiu Ciobanu, Mihai Gurita, Nicolae Grosu, Dumitru Ene si alti fotbalisti experimentati, ca Siminiceanu, Gugianu sau Lavric, de partea cealalta, Rich Club, a aliniat aceeasi formatie tânara si ambitioasa, pe care, fara doar si poate o putem considera revelatia acestei editii.

Dupa un meci foarte încrâncenat si spectaculos în acelasi timp, a învins echipa mai experimentata. În orice caz, rezultatul final a stat sub semnul întrebarii pâna la ultimul fluier al arbitrilor Vasile Tacu si Gheorghe Ignatescu.

Rich Club a condus înca din prima repriza cu 2-0 prin golurile marcate de Dan Cazacu si Carcea si la pauza se profila o mare surpriza. Totusi s-a adeverit înca o data faptul ca “2-0 este un scor periculos”. Încurajati de pe margine de numerosi suporteri, cei de la Rich Club s-au vazut egalati în actul secund, dupa reusitele lui Mihai Gurita si Nae Grosu. La acest scor, Rich Club a ramas în inferioritate numerica, devenind astfel prada usoara pentru Revine. Golul victoriei a fost semnat de tânarul Victor Romascanu a carui “torpila” a zguduit transversala portii lui Tipa.

Au evoluat formatiile:

Revine: M. Lup (V. Tauteanu) – Gugianu, M. Juncanaru, R. Podariu, D-tru Ene, V. David, Mihai Gurita, Nae Grosu, C-tin Siminiceanu, Ovidiu Ciobanu, Victor Romascanu, Dan Manolache, Ionel Lavric si Iliuta Trandafir.

Rich Club: Tipa – Popadiuc, Beudeanu, Braescu, Cristureanu, Arama, Cazacu, Capra, Carcea, Gaitan si Martolea. 

NTS – Florconstruct 8 – 2

Cu o ora mai devreme s-a disputat finala mica, o partida în care s-au înfruntat NTS si Florconstruct. Meciul a fost echilibrat doar în prima sa parte, atunci când Florconstructul (de la care au lipsit câtiva  jucatori de baza: Nicu Filip – plecat în strainatate, Catalin Sandru si Romeo Costan – ambii accidentati) a tinut piept valorosilor lor adversari. În partea secunda a întâlnirii, pregatirea fizica a “juniorilor” lui Vasile Florea si-a spus cuvântul si meciul s-a încheiat cu victoria NTS-ului. Cu siguranta aceasta tânara formatie va avea un cuvânt greu de spus si în viitorul sezon.

Au jucat echipele:

NTS: Levinschi – Haraga, Perijoc, Afloarei, Tanciuc, Nitu, I. Cazacu.

Florconstruct: Schul – V. Florea, D. Sandru, C. Avasiloaie, Turturean, Robciuc si Axinti.


Intră acum și în grupul de