Mașina unei școli de șoferi implicată într-un accident în lanț pe strada Gheorghe Doja din Suceava. Doi tineri din Olt au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din județul Olt au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident în lanț produs pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 11.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers, un localnic de 50 de ani, a acroşat autoturismul condus în fața sa de un tânăr de 28 de ani din județul Olt, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de o femeie de 36 de ani din orașul Dolhasca, elevă în timpul procesului de instruire și care era însoţită de un instructor auto de 40 de ani din aceeași localitate.

”În urma impactului, a rezultat  rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani şi a unei tinere de 26 de ani din județul Olt, pasageră în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Conducătorii autoturismelor, eleva şi instructorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de