Individ reținut în arestul IPJ Suceava după ce s-a urcat la volan băut și fără permis și a făcut scandal în casa unui bărbat din Putna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost reţinut de poliţişti și încarcerat în arestul IPJ Suceava, fiind cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, miercuri, în jurul orei 11, polițiștii din Gălănești au fost sesizați prin  112 despre faptul că un bărbat de 35 de ani, din orașul Vicovu de Sus, conduce un autoturism pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice și este agresiv.

„Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au depistat în flagrant pe agresor, care a pătruns fără drept în curtea și locuința unui bărbat din comuna Putna, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea proprietarilor, scandalul fiind aplanat de polițiști”, a arătat sursa citată.

Poliția Județeană a precizat că bărbatul de 35 de ani a condus autoturismul pe DN 2H, în localitatea Putna, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare domiciliu”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. El urmează să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de