Flutur, care a inițiat acțiunea de curățenie pe marginea DN 29 A în zona Adâncata: Vom continua în tot județul. Suntem județ turistic și trebuie să fim mai atenți


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat, joi, o acțiune de strângere a mizeriilor de pe marginea drumului DN 29 A în zona pădurii Adâncata și a anunțat că astfel de acțiuni vor fi făcute în tot județul.

„Am inițiat pe ruta Suceava-Adâncata o acțiune de curățenie și vom face în tot județul”, a spus Flutur.

El a făcut un apel la primari, la administrația publică locală, la societățile care trebuie să lucreze, să facă curat.

„Sunt trasee care nu ne fac cinste. Suntem în luna august, plin de turiști, și sunt zone cu mizerie foarte multă aruncată pe marginea drumului, în special în zonele verzi, cu pădure. Cred că e obligația noastră să facem curat”, a spus Flutur.

El a arătat că pe de altă parte, este și obligația turiștilor  să strângă resturile, mizeria care rămâne în urma picnicurilor.

Flutur a recomandat ca turiștii să parcheze mașinile și să amenajeze locul de picnic astfel încât să nu agreseze mediul.

„Cred că e obligația noastră, ca județ turistic, să fim mai atenți. De aceea am inițiat această acțiune și o vom continua în perioada următoare în tot județul”, a subliniat Flutur.

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a spus că la inițiativa lui Gheorghe Flutur, și că a fost ecologizată o lungime de 3 kilometri de pe marginea drumului DN 29 A.


Intră acum și în grupul de