Fotbal : Adrian Mutu, la un pas de a semna cu AS Roma?!


Intră acum și în grupul de

Cu toate ca a jurat credinta vesnica clubului Fiorentina, se pare ca Adrian Mutu este la un pas de a semna cu o alta echipa din Serie A. Conform presei din Peninsula, „Briliantul” a ajuns la un acord cu oficialii clubului AS Roma, iar cele doua parti vor începe cât de curând negocierile.

„Prade a ajuns la un acord economic cu Mutu. În urma acestei întelegeri, Prade va începe negocierile cu Della Valle (presedintele Fiorentinei). În aceasta vara Fiorentina a cheltuit 43 de milioane de euro pe transferuri si o cedare a lui Mutu la un pret bun ar putea intra în calcul. Roma îi poate oferi lui Mutu un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane, care ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. Planul «B» al Romei, în cazul în care transferul românului nu se realizeaza, îi cuprinde pe Vincenzo Iaquinta si Julio Baptista” a titrat cotidianul italian Il Tempo.

În cazul în care informatia este una adevarata, Adrian Mutu are toate sansele sa paraseasca formatia toscana. Si asta pentru ca internationalul român nu este multumit deloc de salariul sau de 1.5 milioane de euro pe sezon, si nici de „marirea” de 200.000 de euro propusa de oficialii Fiorentinei. Mai mult, echipa antrenata de Cesare Prandelli s-ar putea sa fie si în spatele asa-zisului verdict al UEFA, conform caruia „Briliantul” ar avea de platit 12 milioane de euro clubului Chelsea. Cu toate ca Fiorentina va juca anul acesta în Liga Campionilor, se pare ca pentru atacantul nostru s-a cam umplut paharul…


Intră acum și în grupul de