Rugbi : Bucovina Suceava debuteaza sambata, in Campionatul National de Rugbi in 7


Intră acum și în grupul de

Echipa locala de rugbi Bucovina Suceava participa în acest weekend la prima etapa a Campionatului National de Rugbi în 7, o competitie ce va reuni la Constanta toata crema sportului cu balonul oval din România.

Desi se confrunta cu doua probleme majore de efectiv în cadrul lotului, Ionut Flutur si Tiberiu Conache fiind menajati în urma accidentarilor suferite la echipa nationala, delegatia condusa de Constantin Vlad spera sa se întoarca acasa cu trei victorii dintr-o grupa din care mai fac parte echipele: Steaua Bucuresti, Farul Constanta, Politehnica Iasi, Universitatea Cluj si RC Grivita Bucuresti.

„Rugbiul în 7 este spectaculos si pot sa apara surprize, dar e greu de crezut ca vom putea sa câstigam meciurile cu Steaua sau Farul, ultima fiind si organizatoarea competitiei. Sperantele noastre se întreaba spre jocurile cu Poli Iasi, U Cluj si RC Grivita, adversari cu care ne putem lupta de la egal la egal pentru un loc în prima jumatate clasamentului din grupa”, a declarat tehnicianul Constantin Vlad.

Bucovina Suceava va juca astazi în cadrul Grupei A dupa  urmatorul program:

ora 9.20: Bucovina Suceava – Universitatea Cluj

ora 11.20: Farul Constanta – Bucovina Suceava

ora 13.40: Bucovina Suceava – Steaua Bucuresti

ora 16.00: Politehnica Iasi – Bucovina Suceava

ora 18.20: Bucovina Suceava – Grivita Bucuresti.

O victorie repurtata în cadrul grupelor va fi recompensata cu 3 puncte în clasament, în timp ce pentru un rezultat de egalitate sau o înfrângere se vor acorda, doua, respectiv un punct.

Ziua de mâine este rezervata atât fazei semifinale cât si finalelor pentru locurile 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 si 11-12.

Campionatul National de rugbi în 7 va continua în perioada 5-6 iulie cu meciurile etapei secunde, runda ce urmeaza sa fie gazduita de Stadionul „Arcul de triumf” din Bucuresti.


Intră acum și în grupul de