Atacat de o ursoaica cu doi pui cand culegea ciuperci in padurea Calimani


Intră acum și în grupul de

Un dornean a tras o sperietura zdravana dupa ce a fost atacat de o ursoaica, în timp ce se afla la cules de ciuperci. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata dimineata, la orele 08.30, D. ION, în vârsta de 39 ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat faptul ca în ziua respectiva, în timp ce se afla la cules de ciuperci în padure în zona „Iezer-Calimani”, a fost atacat de o ursoaica cu doi pui, iar pentru a scapa a fost nevoit sa se urce într-un brad. Barbatul a trait clipe de groaza dat fiind faptul ca se stie ca ursoaicele sunt foarte periculoase atunci când au pui.

Politistii spun ca acest caz nu este unul singular, astfel un incident similar s-a petrecut tot în aceeasi zona si la data de 27.06.2008, persoana atacata nefiind  ranita grav.

În urma verificarilor efectuate de lucratorii „Parcului National Calimani”, s-a stabilit ca zona unde au avut loc incidentele se afla pe raza judetului Harghita.

IPJ Suceava atrage atentia persoanelor ce merg la padure în zona respectiva sa fie foarte atente pentru a nu se întâmpla o tragedie.


Intră acum și în grupul de