Fotbal, Campionatul Municipal > Castigatorii au fost premiati de organizatori


Intră acum și în grupul de

Vineri, 27 iunie, de la ora 17, terasa Bistro Marami a fost gazda festivitatii de premiere a echipelor clasate pe podium în editia 2007-2008 a Campionatului Municipal.

La eveniment au participat: primarul Ion Lungu, cunoscut ca un apropiat al sportului sucevean, Valerica Gherasim – directorul Clubului Sprotiv Municipal Suceava, Aurel Daicu – presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, reprezentanti ai mass-mediei locale. Nu în ultimul rând a raspuns invitatiei organizatorilor si Dorin Goian, fotbalistul sucevean care a venit sa-si revada fostii colegi de echipa printre care Ovidiu Ciobanu, Dumitru Ene, Mihai Gurita sau Nicolae Grosu, si ei, prezenti printre premianti.

Diplomele, cupele si traditionalele sticle de sampanie au fost înmânate câstigatorilor de catre primarul Ion Lungu, care a multumit echipelor participante la cea de-a treisprezecea editie pentru faptul ca îsi continua astfel traditia.

Pe primul loc s-a clasat echipa Revine, formatia lui Iliuta Trandafir fiind campioana pentru a treia oara consecutiv. Tot de la Revine a fost desemnat si cel mai bun jucator al Campionatului Municipal, în persoana lui Ovidiu Ciobanu.

Locul secund a revenit celor de la Rich Club, o echipa alcatuita din jucatori tineri si ambitiosi, Bogdan Cristureanu, liderul formatiei fiind felicitat de organizatori pentru performantele echipei.

Pe locul trei s-a clasat Florconstruct, patronul echipei, Vasile Florea, fiind foarte încântat de rezultatul obtinut de „juniorii”  sai în acest an.  

„Îmi pare bine ca am reusit sa încheiem asa cum se cuvine acest campionat, devenit unul de traditie pentru municipiul Suceava. S-a încheiat ce-a de-a treisprezecea editie: 4 campionate au fost câstigate de Presa, 3 de Ambro, 3 de Revine, 2 de Sanatatea si unul de Interconti. Valoarea competitiei a crescut de la an la an. Au aparut echipei noi, ambitioase, alcatuite din jucatori aflati în jurul vârstei de 30 de ani. Nu este usor de organizat acest campionat, pentru ca în fiecare an sunt 14-16 echipe participante, ceea ce înseamna aproape 200 de jucatori. Trebuie gasita locatia de desfasurare a meciurilor care sa fie si convenabila din punct de vedere financiar, trebuie arbitri experimentati si multe altele. Consider ca în decursul anilor am acumulat experienta necesara iar în luna august sper sa ne apucam de organizarea unui nou campionat”, a declarat Costel Buta, organizatorul Campionatului Municipal.  


Intră acum și în grupul de