Sucevean cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan, a lovit cu mașina un copil care se deplasa pe bicicletă și a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan, a lovit cu mașina un copil care se deplasa pe bicicletă și a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc vineri, 25 august, în jurul orei 15, pe str. Tineretului din municipiul Suceava, acesta fiind anunțat printr-un apel la 112.

Polițiștii suceveni au arătat că bărbatul conducea autoturismul pe str. Tineretului când a surprins şi accidentat un copil de 6 ani, din comuna Comăneşti, care a pătruns cu bicicleta de pe str. Păcii pe str. Tineretului, fără a se asigura.

Conform polițiștilor, imediat după producerea accidentului rutier șoferul a oprit maşina, a discutat cu victima şi întrucât copilul a spus că nu a suferit leziuni, a plecat de la faţa locului. Ulterior, conducătorul auto a revenit la faţa locului unde a rămas până la sosirea echipei operative.

În urma accidentului rutier, copilul a fost rănit ușor.

În ceea ce privește șoferul, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de