Generalul in rezerva Gheorghe Neamtu, numit comisar pe postul lui Adrian Casuneanu


Intră acum și în grupul de

Pe postul de comisar de mediu disponibil, ocupat anterior de Adrian Casuneanu prin decizia Comisariatului general al Garzii Nationale de Mediu la solicitarea Comisariatului Judetean a fost repartizat prin transfer Gheorghe Neamtu. Începând cu data de 3 martie, postul a ramas vacant dupa emiterea deciziei de destituire din functie publica a lui Adrian Casuneanu. În urma unui control de la Bucuresti s-au constatat în activitatea acestuia o serie de nereguli, efectuate pe când detinea functia de comisar-sef regional, functie desfiintata odata cu Comisariatele regionale.

Gheorghe Neamtu era consilier juridic al Garzii Nationale si consilia comisariatele judetene si cele regionale, iar dupa desfiintarea acestora din urma, dupa reorganizare a fost repartizat în judetul Maramures. „Fost comandant al Inspectoratului de Politie Suceava, Gheorghe Neamtu, care este general în rezerva, are posibilitate legala ca pâna la vârsta de 65 de ani sa lucreze în structurile statului. Pentru noi este o onoare sa îl avem coleg”, a declarat luni, în cadrul unei conferinte de presa, seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Acesta a precizat ca potrivit deciziei Comisariatului General, Gheorghe Neamtu este trecut de pe functia publica de consilier juridic pe cea de comisar clasa I, grad superior.

„Cunostintele sale îl recomanda pentru actiunile de control cu predilectie catre constatari de infractiuni”, a mentionat comisarul-sef sucevean.

Precizam ca înainte de a fi comandant al IPJ Suceava, Gheorghe Neamtu a detinut aceeasi functie si în cadrul IPJ Neamt.     


Intră acum și în grupul de