Handbal, Liga Nationala : Noua proaspat licentiati la CS Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Reuniti lunea trecuta, componentii echipei locale de handbal au avut programate în fiecare zi câte doua sedinte de pregatire, sub îndrumarea „veteranului” Leonard Bibirig.

Între cele doua antrenamente zilnice, nu mai putin de noua jucatori au sustinut de curând si examenul de licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” – Suceava. Astfel, Florin Dospinescu, Silviu Hapenciuc, Andrei Spiridon, Marius Ignat, Cezar Mihai, Razvan Gavriloaia, Adrian Mitrea, Sergiu Zvanciuc si Victor Draghici sunt proaspat licentiati în domeniu. 

Emotiile examenelor nu s-au încheiat însa pentru Cristian Bursuc. Student în ultimul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie, Bursuc va intra în „focurile” licentei în zilele urmatoare. De asemenea extrema dreapta, Razvan Gavriloaia, va sustine la finele lunii iulie, examenul de licenta la Facultatea de Stiinte economice si Administratie publica, specializarea Finante-Banci.  

În alta ordine de idei, saptamâna viitoare, pe 9 iulie, „studentii” vor pleca într-un stagiu montan de 10 zile la Vatra Dornei, dupa care vor începe meciurile de pregatire. Tehnicianul Petru Ghervan si-a manifestat îngrijorarea pentru organizarea Memorialului „Mihai Mironiuc” la care, în acest an, era anuntata participarea unor nume sonore din handbalul românesc. „ În aceeasi perioada, cei de la Bacau, vor organiza si ei un turneu amical asemanator, motiv pentru care am putea pierde acordul unor echipe care ne-au anuntat ca vor veni la Suceava”, a precizat seful bancii tehnice a universitarilor.

Pâna la debutul Ligii Nationale de handbal masculin, programat pentru data de 6 septembrie, CS Universitatea Suceava va sustine mai multe partide de verificare, atât în tara cât si în strainatate.


Intră acum și în grupul de