Tânăr din Iaslovăț, cu permisul reținut pentru depășirea vitezei legale, prins conducând cu 107 km/h prin Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna suceveană Iaslovăț, ce avea permisul reținut pentru nerespectarea regimului legal de viteză, a fost prins de radar circulând cu o viteză de 107 km/h prin Milișăuți.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 2H, pe raza localității Milişăuţi, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Iaslovăţ, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 107 km/h în localitate (+57).

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, dovada înlocuitoare a permisului de conducere, reţinut pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cu valabilitate până în 29.08.2017, este expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de