Tânăr de 19 ani rănit după ce un șofer băut a intrat cu mașina în gardul și porțile unui imobil din Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și a intrat în gradul și porțile unui imobil din Dolhasca.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, în jurul orei 23.00, în timp ce conducea autoturismul fără plăcuțe cu numărul de înmatriculare pe DJ 208A, în localitatea Dolhasca, datorită neadaptării vitezei într-o curbă, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul și porțile unui imobil.

”În urma accidentului, a rezultat rănirea unui localnic de 19 ani, pasager în autoturism și vătămarea ușoară a conducătorului auto, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, tânărul de 27 de ani nu a rămas internat.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de