Gospodarie din Rusi facuta scrum


Intră acum și în grupul de

O gospodarie din Rusi a fost facuta scrum din cauza unei prize defecte. Potrivit ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Falticeni împreuna cu Serviciul Voluntar si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Forasti au intervenit marti, la orele 16:30 cu doua autospeciale, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Jenitei G., din localitatea Rusi, comuna Forasti.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea casa de locuit si adapostul de animale, existând pericolul de propagare la doua locuinte învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 19.00, flacarile distrugând casa de locuit construita din lemn, pe o suprafata de 70 mp, adapostul de animale, pe o suprafata de 40 mp, bunuri de uz casnic, circa 1 tona fân si circa 2 tone cereale.

Pagubele au fost estimate de proprietara la aproximativ 40.000 lei.

Din primele cercetari a reiesit ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric favorizat de o priza defecta.

Pompierii au reusit sa izoleze incendiul, astfel ca cele doua locuinte învecinate, în valoare de cca 50.000 lei au fost salvate.

            


Intră acum și în grupul de