Tânăr din Calafindeşti, fără permis, depistat băut la volanul unui autoturism, pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Calafindeşti, fără permis, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiul Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Obcinilor din localitate autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Calafindeşti.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto”, a precizat sursa citată.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de