Handbal, CS Universitatea Suceava : Handbalistii suceveni isi stiu in mare parte adversarii din meciurile amicale


Intră acum și în grupul de

Prima partida de pregatire a Universitatii Suceava este programata la data de 22 iulie, atunci când Bibirig&Co. vor înfrunta pe Minaur Baia Mare.

Dupa acest joc, sucevenii vor pleca direct în Ungaria, acolo au programate alte câteva jocuri amicale în compania unor formatii de top din prima liga maghiara. Una dintre adversarele sucevenilor ar putea fi chiar renumita grupare MKB Veszprem.

Dupa turneul din Ungaria, în drum spre casa, handbalistii universitari vor mai efectua doua amicale în compania echipelor CSM Oradea si CSM Bistrita, dupa care vor reveni la Suceava pentru ca, în perioada 7-9 august va avea loc Memorialul “Mihai Mironiuc”, competitie la care si-au anuntat participarea formatiile Minaur Baia Mare, CSM Oradea, CSM Medgidia si Universitatea Cluj.

Al treilea turneu de verificare al “studentilor” va fi la Pitesti, unde gazdele anunta ca ar putea sosi si vicecampioana HCM Constanta. Pe lânga echipa de la malul marii, la turneul de la Pitesti vor mai fi prezente echipele Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu precum si formatia gazda.

Ultimul turneu la care vor participa sucevenii va fi cel de la Odorheiul Secuiesc, anuntat ca fiind unul dintre cele mai puternice turnee amicale din aceasta vara. Minaur Baia Mare, Stiinta Bacau, HC Odorhei, Universitatea Cluj precum si doua echipe puternice din Ungaria sunt adversarii pe care îi vor înfrunta universitarii înainte de debutul Ligii Nationale.


Intră acum și în grupul de