Handbal, CS Universitatea Suceava : Nu s-a facut nimic la sala de sport pentru participarea in Cupa Challenge!


Intră acum și în grupul de

Desi inspectia în vederea omologarii salii de sport de la LPS Suceava se apropie cu pasi mari, aceasta fiind programata pentru data de 15 iulie, lucrarile de modernizare a locului de desfasurare a meciurilor de pe teren propriu întârzie sa se deruleze. Cu toate acestea, antrenorul Petru Ghervan s-a declarat optimist în privinta acestui aspect, sperând ca în cel mai scurt timp, “lucrurile sa intre în normal”.

Pâna la sfârsitul lunii iulie, sala de sport de la LPS trebuie sa îndeplineasca criteriile de omologare impuse de EHF. În caz contrar, CS Universitatea nu va putea juca la Suceava meciurile din Cupa Challenge! Tribunele ar trebui dotate cu scaune de plastic, vestiarele aduse la standarde normale, luminozitatea sa fie de 820 de lucsi la nivelul parchetului, iar bannerele reamenajate.  

Sala de la LPS va fi inspectata de Mihail Marinescu, secretarul general al FRH, cel care va da un verdict universitarilor, iar pe data de 15 august un oficial al EHF va sosi la Suceava pentru a verifica conditiile de disputare a meciurilor de pe teren propriu, acesta urmând sa dea un raspuns definitiv în acest sens.


Intră acum și în grupul de