FC Cetatea : Banii de la Primarie, o gura de oxigen pentru Cetatea


Intră acum și în grupul de

Dumitru Moldovan, presedintele clubului Cetatea, a salutat joi decizia primarului Sucevei, Ion Lungu de a vira în contul echipei locale de fotbal suma de 320 000 lei. Conform oficialului gruparii de pe Areni, banii alocati de municipalitate vor rezolva o mare parte din probleme cu care se confrunta în acest moment trupa antrenata de Marian Pana. „Suma este binevenita. Prioritatea noastra este acum perfectarea unui stagiu de pregatire în una dintre statiunile montane din judet, perioada vizata de noi fiind 14–25 iulie”, a declarat Dumitru Moldovan. Presedintele Cetatii a mentionat ca în urmatoarele zile vor fi achitate si drepturile salariale restante catre jucatori, precum si cele catre angajatii clubului. Conducatorii de pe Areni spera ca în cel mai scurt timp sa fie solutionata si problema achizitionarii unui nou echipament de joc, aceasta chestiune urmând sa intre în sarcina grupului Altex, principalul sponsor al echipei. 

Filip, plecat în probe la Concordia Chiajna

Situatia financiara precara cu care s-a confruntat Cetatea în ultima perioada si-a lasat amprenta si asupra lotului de jucatori. Desi a început pregatirea de vara alaturi de formatia suceveana, fundasul Mihai Filip a parasit gruparea de pe Areni la începutul acestei saptamâni. „Filip s-a învoit de la antrenamente pentru doua zile sub pretextul rezolvarii unor probleme personale. Motivatia invocata este însa una mincinoasa, întrucât se pare ca jucatorul se afla momentan în probe la formatia Concordia Chiajna. Noi am ajuns la un acord verbal cu Mihai Filip asupra unui contract pe trei sezoane, dar se pare ca atitudinea lui lasa de dorit”, a declarat presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan.  

Cetatea – Rapid CFR, vineri, ora 11, la Siret

Cetatea îsi continua seria partidelor de verificare din aceasta vara cu un amical în compania formatiei Rapid CFR. Desi initial partida era programata sa se desfasoare în Suceava, starea terenurilor de joc din localitate i-a determinat pe conducatorii celor doua echipe sa mute jocul la Siret. „Gazonul de pe Areni se afla în plin proces de reconditionare, astfel încât ne-am îndreptat atentia spre terenul din Siret, unde am gasit o suprafata decenta de joc”, au motivat oficialii Cetatii.

În tricoul formatiei de pe Areni ar putea debuta vineri si mijlocasul Andrei Martin (FCM Resita), el fiind asteptat sa se alature aseara lotului pregatit de Marian Pana.


Intră acum și în grupul de