Acasă Actualitate „Pelerinaj” la CJ Suceava, de ziua lui Gheorghe Flutur

„Pelerinaj” la CJ Suceava, de ziua lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Presedintele PD-L al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a sarbatorit marti, ziua de nastere, alaturi de angajatii CJ si de cei care au dorit sa-l felicite, în noul birou de la etajul doi al Palatului Administrativ. Flutur a fost în forma maxima, oferind câte un pahar de sampanie la toti cei care au dorit sa-l felicite, la cei 48 de ani câti a împlinit. Pe holul din fata biroului sau au fost postate câteva mese, pline cu pahare, sticle de sampanie, piscoturi si dulciuri, cei veniti cu flori si cadouri fiind primiti cu bratele deschise. A fost interesant de urmarit cum s-au perindat înca de la primele ore ale diminetii o buna parte dintre PSD-istii de frunte care au tangenta cu CJ sau detin chiar posturi în cadrul Consiliului. În jurul orei 10, câteva zeci de angajati ai CJ, printre care s-a numarat si fostul director al Directiei Silvice Suceava în mandatul 2000-2004, Gheorghe Nechiforel, care nu a ezitat sa-l sarute pe noul presedinte al CJ pe ambii obraji, cel mai probabil în semn de pretuire.

Primarii PD-L si nu numai, care s-au perindat de-a lungul zilei, i-au oferit în dar lui Flutur cele mai diverse lucruri, de la sticle de bautura pâna la cosuri din nuiele pline cu oua închistrite.



Pentru o buna parte dintre cei care l-au felicitat pe presedintele CJ, ziua de marti a fost un moment în care si-au putut manifesta recunostinta fata de cel care a fost ales presedinte al CJ pe vot uninominal, pentru prima data în istoria post-decembrista a CJ si de a se pune bine cu noul sef al administratiei publice sucevene.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version