Fotbal : Mardare a semnat cu Rapid


Intră acum și în grupul de

Rapidul continua seria transferurilor! Actionarul majoritar al gruparii giulestene, Fathi Taher, a anuntat vineri ca alb-visinii au reusit transferul lui Stefan Mardare de la FC Vaslui, care a semnat un contract valabil pe patru ani, dupa ce Lucian Burdujan a acceptat sa joace la gruparea patronata de Adrian Porumboiu.
„Mardare este jucatorul Rapidului. A semnat un contract valabil pe patru ani, iar în schimbul sau am platit 600.000 de euro si l?am cedat pe Burdujan, care a acceptat sa mearga la Vaslui”, a declarat omul de afaceri iordanian. La rândul sau, finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a confirmat transferul lui Mardare în Giulesti. „Într-adevar, transferul lui Mardare la Rapid s-a perfectat. El a semnat un contract valabil pe patru ani, iar Burdujan va juca pentru noi în urmatorii trei ani. Am avut o întâlnire cu Lucian, joi seara, si a decis ca e mai bine sa vina la Vaslui”, a spus Porumboiu.

În vârsta de doar 20 de ani, Stefan Mardare este considerat unul dintre cei mai de perspectiva fundasi centrali din România. Nascut în orasul lui Bacovia, tânarul fotbalist a mai jucat la FCM II Bacau 2004/2005, FCM Bacau 2005/2006 si FC Vaslui 2006/2007.
Folosit ca moneda de schimb în afacerea Mardare, atacantul Lucian Burdujan (23 de ani) a fost pus pe lista de transferuri a Rapidului în aceasta vara, dupa ce în ultimele luni s-a aflat în conflict cu conducerea clubului pentru ca a refuzat sa îsi prelungeasca întelegerea, scadenta la finalul sezonului viitor. Transferul lui Mardare la Rapid a fost în pericol, dupa ce Burdujan a refuzat initial oferta lui FC Vaslui. nemultumit de salariul primit la actuala sa echipa.


Intră acum și în grupul de