Handbal : Mariana Tarca a fost demisa de la Rulmentul pe „motive personale”


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Tadici se poate simti oarecum razbunat. Eterna rivala a fostului antrenor al Oltchimului, Mariana Tarca, a fost la rândul ei demisa de la cârma Rulmentului. Patronul formatiei brasovene, Teodor Florescu, a declarat ca motivele pentru care a înlaturat-o pe fosta internationala de la echipa sunt de ordin personal.
Mariana Târca nu mai este antrenoarea Rulmentului Brasov. În ciuda rezultatelor foarte bune obtinute cu echipa în ultimii trei ani, finantatorul formatiei brasovene, Teodor Florescu, a decis sa întrerupa colaborarea cu antrenoarea Mariana Târca. Florescu a declarat totodata ca îsi va asuma responsabilitatea pentru rezultatele din sezonul urmator: „Nu conteaza nivelul de performanta la care vom ajunge. Salvam ce putem si ne vom bate pentru orice obiectiv. Vom construi echipa astfel încât sa fie în vârf de forma pentru Europa în 2009-2010”.

La rândul ei, Mariana Târca a declarat: „Prea multe nu am sa spun pentru ca ma simt usor trista si dezamagita. Viata merge înainte, iar ceea ce am facut împreuna pentru Rulmentul Brasov va ramâne în istoria clubului si nimeni nu poate sterge acest lucru”. Locul Marianei Târca pe banca tehnica a Rulmentului ar putea fi luat de Herbert Müller, antrenorul celor de la Nürnberg fiind vizitat zilele trecute, în Germania, de catre finantatorul Teodor Florescu.


Intră acum și în grupul de