Doi batrani au ajuns la spital cu arsuri, in urma exploziei unei butelii


Intră acum și în grupul de

Doi batrâni din Siminicea au ajuns la Spitalul Judetean Suceava cu arsuri, dupa ce o butelie a explodat în urma manevrelor gresite. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Siminicea au intervenit joi, la ora 22:05, cu trei autospeciale si un echipaj SIAMUD, pentru monitorizarea si acordarea primului ajutor la doua persoane, la locuinta lui Ilie G. din localitatea Grigoresti, comuna Siminicea.

Din cauza unor acumulari de gaze provocate de manevrarea necorespunzatoare a unei butelii de catre proprietar, s-a produs o deflagratie în urma careia Ilie G, în vârsta de 77 ani si Lucia G. în vârsta de 71 ani au suferit arsuri de gradul I si II pe fata si membre.

Echipajul SIAMUD a acordat primul ajutor acestora si i-a transportat la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii amanuntite si consult de specialitate.

Potrivit Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean, Lucia G. are arsuri de gr.1 si 2 în regiunea gambiera bilaterala, mâini bilateral si fesa dreapta, iar Ilie G. are arsuri de gr. 1 si 2 în regiunea fetei, mâinilor, gambelor. 


Intră acum și în grupul de