Doi minori din Costisa au dat foc casei cu o lampa pe gaz


Intră acum și în grupul de

Trei copii, unul de 4 ani, unul de 3 ani si unul de 7 luni au fost salvati de pompieri, dupa cei minorii mai marisori s-au jucat cu o lampa pe gaz lasata aprinsa. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Radauti împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fratautii Noi au intervenit joi, la orele 23:08, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Constantin C. din localitatea Costisa, comuna Fratautii Noi.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea acoperisul casei de locuit pe o suprafata de cca 60 mp, existând pericolul de propagare la întreaga locuinta si gospodaria învecinata.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.50, în limitele gasite, pompierii salvând minorii C. C. , de 4 ani, C. I., de 3 ani, C. V., de 7 luni.

A ars acoperisul casei de locuit pe o suprafata de 60 mp.

Din primele cercetari, incendiul a izbucnit datorita jocului unor copii, lasati nesupravegheati, cu focul , respectiv o lampa de iluminat cu combustibil lichid. Pompierii au mai salvat casa de locuit si gospodaria învecinata, în valoare de cca 120.000 lei, pierderile materiale fiind estimate de proprietar la cca 4.000 lei.

             


Intră acum și în grupul de