Handbal : Lovitura de teatru: Tarca, la Oltchim?!


Intră acum și în grupul de

Handbalul feminin din tara noastra s-a transformat într-o adevarata telenovela. Desi ambele cluburi au avut un sezon european si intern bun – cu un plus pentru formatia campioana – Oltchim Râmnicu Vâlcea si Rulmentul Brasov si-au demis antrenorii. Mai ciudat este însa faptul ca ex-rulmenista Mariana Târca ar putea ajunge chiar pe banca echipei rivale.
Considerata pe vreme când juca una dintre jucatoarele emblematice ale Olchimului, Târca a intrat în dizgratia gruparii vâlcene în recent încheiatul sezon, când a lansat mai multe atacuri de pe banca Rulmentului, majoritatea îndreptate catre antrenorul Gheorghe Tadici, pe care s-a scris în nenumarate rânduri ca ar vrea sa îl înlocuiasca la cârma echipei nationale a României.

Tadici a ramas selectioner al tarii noastre, dar surpriza vine din partea Marianei Târca. Antrenoarea ar fi la un pas de a semna cu Oltchim si mutarea a depasit deja stadiul de simpla supozitie. „Am învatat în viata sa nu spun niciodata niciodata! Nu stiu daca voi ajunge la Oltchim, ceea ce pot sa afirm este ca voi lua în calcule orice oferta serioasa”, a declarat fosta internationala a tarii noastre, citata de cotidianul Adevarul. Potrivit presei centrale, o alta destinatie a fostei antrenoare a Rulmentului ar fi gruparea croata Osijek.


Intră acum și în grupul de