Monden : Raluca Sandu si Todd Medina, in plin divort?!


Intră acum și în grupul de

La nicio luna de la aflarea vestii ca fosta tenismena nu poate ramâne însarcinata, calvarul Ralucai Sandu continua. Fiica presedintele Federatiei Române de Fotbal si sotul ei s-ar afla în plin divort. Sa aiba oare cele doua episoade legatura unul cu altul?!
Todd si Raluca se cunosc din 2004. Simpla lor întâlnire dintr-o sala de fitness avea sa se transforme într-o frumoasa poveste de dragoste. În urma cu doi ani, cei doi s-au casatorit civil în Las Vegas, iar nunta a avut loc în 2007. Nimeni si nimic nu parea a se opune fericirii celor doi. Din pacate însa, luna iunie a anului curent avea sa aduca începutul sfârsitului pentru relatia dintre luptator si fosta tenismena.

„Am încercat timp de doi ani sa ramân însarcinata, iar acum deja nu ma mai gândesc la asta. Am alte prioritati”, a fost socantul anunt facut de Raluca la începutul lui iunie, în cadrul unei emisiuni televizate. Coincidenta sau nu, Todd Medina ar fi intentat imediat divort. Potrivit unor surse ale cuplului pentru cotidianul Cancan, procesul este, în acest moment, în plina desfasurare, în California.

Conform publicatiei citate, un alt motiv al separarii celor doi ar fi publicarea unor fotografii în care Raluca Sandu a fost surprinsa în compania lui Tibi Dumitrescu. Fostul sot al Sexy-impresarei a tinut sa comenteze aceasta ipoteza: „Dupa publicarea fotografiilor cu mine si Raluca, am primit o serie de mesaje de amenintare, iar, în momentul acesta, Todd este foarte suparat pe mine. Probabil crede ca între mine si sotia lui este ceva. Eu si Raluca suntem rude si ne stim de prea mult timp, pentru ca cineva sa mai poata crede altceva despre noi decât ca suntem foarte vechi cunostinte. Pe plaja am vorbit despre gala de box si pot spune chiar ca am avut o discutie în contradictoriu. Oricum, nu vreau sa fiu implicat în vreun scandal si refuz sa mi se asocieze numele cu cel al Ralucai Sandu”.


Intră acum și în grupul de