Biciclist accidentat la Rădăuți de o mașină condusă de un cetățean spaniol care a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Volovăț, care se deplasa pe bicicicletă, la Rădăuți,  a fost accidentat de o mașină condusă de un cetățean spaniol care a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe str. Bogdan Vodă, din municipiul Rădăuți, ajuns la intersecția cu str. 22 Decembrie, un bărbat de 78 de ani din comuna Volovăț, a virat dreapta în sensul giratoriu, moment în care a fost surprins și acroșat de un autoturism care a pătruns în sensul giratoriu fără să-i acorde prioritate, după care, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Sursa citată a arătat că în urma accidentului biciclistul a fost rănit ușor, iar autoturismul implicat în accident a fost identificat în trafic și oprit, șoferul fiind un cetățean spaniol de 67 de ani.

Polițiștii au precizat că cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de