A lovit cu masina doi muncitori ce lucrau la un pod de beton


Intră acum și în grupul de

Un tânar ce nu detinea permis, din cauza unor probleme tehnice a lovit cu masina doi muncitori ce lucrau la un pod de beton. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orelor 13.00, pe drumul forestier Negrisoara ce este deschis circulatiei publice, în interiorul localitatii Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, V. NICULAI, în vârsta de 19 ani localnic, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1307, datorita unei defectiuni la sistemul de frânare si a lipsei de experienta în conducere, la intersectarea cu un alt autovehicul, a pierdut controlul asupra directiei de mers parasind drumul, dupa care a surprins si accidentat doi muncitori.

C. CRISTIAN, în vârsta de 38 ani  si C. DUMITRU, în vârsta de 44 ani, ambii din comuna Bivolari, judetul Iasi, muncitori, efectuau lucrari la un pod de beton, în santul din partea dreapta a directiei de mers.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de