A intrat intr-un gard de beton din cauza vitezei


Intră acum și în grupul de

Doi pasageri au ajuns la spital dupa ce masina în care se aflau s-a izbit într-un gard de beton. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 02.47, pe DJ 178D în interiorul orasului Casvana, A. MIHAI, în vârsta de 22 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, datorita neadaptarii vitezei într-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrând într-un gard de beton.

D. CONSTANTIN, în vârsta de 21 ani, pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu „luxatie instabila mâna dreapta, plaga zdrobita antebrat drept, traumatism cranio-cerebral închis” necesitând pentru vindecare circa 25-30 zile de îngrijiri medicale iar celalalt pasager, T. IOAN, în vârsta de 23 de ani, prezinta „traumatism cranio-cerebral acut deschis, comotie cerebrala, plaga zdrobita fronto-parietala, plaga umar drept” si necesita 10-15 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,63 ml alcool, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de